שניצל עוף בציפוי עדשים אדומות

את העדשים טוחנים בנינג’ה לקבלת  מרקם גרגירי כמו של פירורי לחם
מוסיפים תבלין שום יבש
מעט מלח
פלפל
פפריקה אדומה
מצפים כל שניצל בביצה
וטובלים בפירורי העדשים המתובלים
מרססים בספריי שמן
ואופים בתנור כ-10 דקות מכל צד
Viewed
ניווט
סגירה

סל הקניות שלי

סגירה

מוצרים שאהבתי

Recently Viewed

Close

נהדר לראות אותך כאן!

סיסמה תישלח אל כתובת הדוא״ל שצירפת.

אנחנו נשתמש בפרטים האישיים כדי להציע לך תמיכה בתהליך באתר זה, לנהל את הגישה לחשבון וכדי לבצע פעולות נוספות כפי שמפורט במדיניות פרטיות.

כבר יש לך חשבון?

סגירה

קטגוריות

לפתיחת הצ׳אט
זמינים עבורכם גם בוואצאפ 💬
ברוכים הבאים למועדון אמאלה 👋
איך אפשר לעזור?