קיש מנגולד וגבינות ללא גלוטן
קיש מנגולד וגבינות ללא גלוטן
לערבב בקערה
2 ביצים
כוס קמח שקדים
1/2 כפית מלח
ו2 כפות שמן זית
לשמן תבנית קיש
ולצקת את הבלילה באחידות בתוך התבנית
לאפות 5 דקות בחום של 180 מעלות
בינתיים במחבת לטגן מנגולד
בצל
(אפשר פטריות גם)
להוסיף מלח ופלפל
אחרי שמתרכך להוריד מהאש
ולערבב בקערה
עם חבילת קוטג 5%
חצי חבילה צפתית / בולגרית 5%
ולצקת את התערובת מעל הבצק של הקיש
לאפות עוד 25-30 דקות בחום 180 מעלות עד השחמה