קיש מנגולד וגבינות ללא גלוטן

קיש מנגולד וגבינות ללא גלוטן
לערבב בקערה
2 ביצים
כוס קמח שקדים
1/2 כפית מלח
ו2 כפות שמן זית
לשמן תבנית קיש
ולצקת את הבלילה באחידות בתוך התבנית
לאפות 5 דקות בחום של 180 מעלות
בינתיים במחבת לטגן מנגולד
בצל
(אפשר פטריות גם)
להוסיף מלח ופלפל
אחרי שמתרכך להוריד מהאש
ולערבב בקערה
עם חבילת קוטג 5%
חצי חבילה צפתית / בולגרית 5%
ולצקת את התערובת מעל הבצק של הקיש
לאפות עוד 25-30 דקות בחום 180 מעלות עד השחמה

חביתיות מקמח שיבולת שועל

3 ביצים
2 כפות קמח שיבולת שועל
1 כף קמח טפיוקה
(או תפוחי אדמה)
חצי כפית מלח
חצי כוס חלב
(אפשר כמובן גם צמחי או רגיל)
לערבב היטב עד לאיחוד וכמה שפחות גושים.
לשמן בתרסיס מחבת טובה !!! שלא נדבקת 🙂
לצקת מהבלילה
לפזר אחיד על המחבת
לטגן 2-3 דקות
עד שהקצוות מתקשים
ולהפוך.
אפשר למרוח בגבינות עם ירקות
ולאכול ככה
או למלא כמו בלינצ’ס
ולאפות מעט בתנור שיהיה קריסקפי
(אפשר למלא בפטריות, בגבינות..)

בורקס תרד וגבינות מדפי אורז

 

– לטגן במעט שמן זית חבילת עלי תרד טריים
(זה ממש לוקח כמה דקות והם מצטמקים ל1/3 מהגודל שלהם)
להעביר לקערה
אני הוספתי גבינת טוב טעם 3%
אפשר בולגרית
אפשר גבינה לבנה
אפשר לגרד צפתית
בכל מקרה תשתדלו לבחור רק גבינה 1
תיבלתי במלח
פלפל שחור
ואני מוסיפה אבקת שום
להניח במרכז דף אורז רטוב מהמלית
לגלגל
ולהניח בתבנית גדולה
להתחיל מהדפנות פנימה
לצורת שבלול
ככה עם כמה דפים עד שתיגמר המלית
למרוח בביצה
ולפזר שומשום
לאפות בחום של 180 מעלות
בערך 25-30 דקות עד שמשחים
Viewed
ניווט
סגירה

סל הקניות שלי

סגירה

מוצרים שאהבתי

Recently Viewed

Close

נהדר לראות אותך כאן!

סיסמה תישלח אל כתובת הדוא״ל שצירפת.

אנחנו נשתמש בפרטים האישיים כדי להציע לך תמיכה בתהליך באתר זה, לנהל את הגישה לחשבון וכדי לבצע פעולות נוספות כפי שמפורט במדיניות פרטיות.

כבר יש לך חשבון?

סגירה

קטגוריות

לפתיחת הצ׳אט
זמינים עבורכם גם בוואצאפ 💬
ברוכים הבאים למועדון אמאלה 👋
איך אפשר לעזור?