עוגיות שוקולד צ’יפס ללא גלוטן

כוס קמח שקדים
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס סוכר חום
3 כפות שמן צמחי
3 כפות חמאת בוטנים טבעית
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה L
חצי כוס שוקולד צ’יפס
לערבב הכל במיקסר
ליצור כדורים בידיים רטובות מעט
ולשטח קלות בתבנית על נייר אפייה
לאפות כ20 דקות על חום בינוני
לתת לעוגיות להתקרר ולאכול

פנקייק מקמח כוסמין ושיבולת שועל

כמות של כ10 יחידות אני עושה פנקייקים גדולים יחסית
אם עושים קטנים יוצא כמעט כפול –
4 ביצים
חצי כוס שיבולת שועל
כוס חלב
כוס קמח כוסמין מלא
כפית א. אפייה
ו5 כפות סילאן
לרסס מעט שמן זית במחבת
ולטגן
אני אוהבת לאכול עם
סירופ מייפל טבעי

עוגיות שוקולד ללא גלוטן ללא תוספת סוכר

לערבב במיקסר
1 ביצה
3 כפות ממתיק סוויטנגו או סטיביה
(למי שאין אפשר גם סוכר חום)
4 כפות שמן צמחי
4 כפות חלב (רגיל או צמחי)
1/2 כוס קמח שקדים
1/2 כוס שיבולת שועל
1 כפית א. אפייה
2 כפות שטוחות קקאו
לטחון בנינגה חבילה של שוקולד מריר
(60 מוצקי קקאו ומעלה)
להוסיף לבלילה
אפשר להוסיף עוד תוספות – הלכתי על חמוציות אני אוהבת את השילוב 🙂
אחרי שמתקבלת עיסה
לסדר בתבנית אפייה
וקצת לשטח עם מזלג
לאפות בחום של 160 מעלות למשך 10 דקות לא יותר
להוציא ולצנן העוגיות מתקשות !

מגולגלות תמרים מקמח כוסמין מלא

מגולגלות תמרים מקמח כוסמין
(יש אפשרות גם לגרסא ללא גלוטן אפרסם בתגובות את המתכון )
לערבב במיקסר 2 כוסות קמח כוסמין מלא
1 שקית א.אפייה (אני משתמשת בא. אפייה ללא אלומיניום)
1/3 כוס מים
1/2 כוס סוויטנגו או סטיביה (או סוכר חום)
1/3 כוס שמן צמחי (אפשר קוקוס אפשר קנולה חמניות מה שבא לכן)
קורט מלח
ומעט קינמון (לא חובה אבל מוסיף)
מקבלים בצק אחיד
משטחים על משטח עבודה
מרדדים באמצעות מערוך
מורחים מהמלית – השתמשתי בממרח תמרים אורגני שהוא כבר מוכן אבל מי שרוצה בהחלט יכולה להכין לבד מתמרים בוואקום.
להוסיף אגוזים / שקדים
לגלגל לרולדה
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה
לחרוץ באמצעות סכין חתיכות אבל לא לחתוך עד הסוף
ולאפות בחום של 170 מעלות למשך כ30-35 דקות עד שמשחים
לצנן מעט ולחתוך עד הסוף עם הסכין.

עוגיות חמאת בוטנים ללא גלוטן וללא סוכר

מצרכים ל6 עוגיות (אל תכינו יותר, חבל כי הכל ייגמר ותתפו לחסל הכל)
1 כוס קמח שקדים
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית
3 כפות רוטב מייפל טבעי
לערבב הכל ביחד
בעזרת ידיים רטובות ליצור כדורי פינג פונג
לשים בתבנית על נייר אפייה
לשטח בעזרת מזלג
לפזר כמה גרגירי מלח גס על כל עוגיה ממש מעט
(3 גרגירים לא יותר )
ולאפות בחום של 160 מעלות
למשך 6-7 דקות בלבד (שלא יישרפו)
להוציא לקרר 10 דקות העוגיות מתקשות

עוגת אגסים מקמח כוסמין מלא

ללא תוספת סוכר
לערבב בקערה (אפשר במיקסר)
3 ביצים
1 כוס קמח כוסמין מלא
1/2 כוס קמח שקדים ( שקדים טחונים)
1 כפית א.אפייה
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוויטאנגו
וגביע יוגורט – אני שמתי יווני 0%
(אפשר גם ביו רגיל)
להעביר לתבנית
לחתוך אגסים לפרוסות
ולסדר מלמעלה
לאפות בחום של 170 מעלות למשך
כ- 40 דקות עד שהאגסים משחימים
להוציא ולצנן מעט
לפזר מעל אבקת סוכר סוויטנגו

עוגת מייפל מקמח כוסמין מלא ללא תוספת סוכר

 

להקציף 3 חלבונים
עם 1/2 כוס סווטינגו
לערבב את החלמונים
עם 1/3 כוס שמן צמחי
1+1/2 כוסות קמח כוסמין מלא
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס מיץ תפוזים
(או חלב)
להוסיף את החלבונים לתערובת ולערבב בתנועות קיפול
להעביר לתבנית אינגליש
לפזר מעל אגוזי מלך
לאפות כ25 דקות בחום של 180 מעלות
להוציא ולבזוק מעל רוטב מייפל 100% טבעי!
Viewed
ניווט
סגירה

סל הקניות שלי

סגירה

מוצרים שאהבתי

Recently Viewed

Close

נהדר לראות אותך כאן!

סיסמה תישלח אל כתובת הדוא״ל שצירפת.

אנחנו נשתמש בפרטים האישיים כדי להציע לך תמיכה בתהליך באתר זה, לנהל את הגישה לחשבון וכדי לבצע פעולות נוספות כפי שמפורט במדיניות פרטיות.

כבר יש לך חשבון?

סגירה

קטגוריות

[]