קינואה אדומה עם גזר ובצל

תוספת כיפית ליד כל עיקרית
קינואה אדומה (השריתי שעתיים במים רבים) – כוס וחצי
לטגן בצל עם מעט ספריי שמן
להוסיף גזר מגורר
ואת הקינואה המסוננת
מלח
פלפל
כמון
מעט כורכום
פפריקה
להוסיף כוס מים
ולבשל עד שרואים שהקליפה של הקינואה נפתחת והיא רכה
בתאבון!
שטרודל תפוחים מדפי אורז

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Viewed
ניווט
סגירה

סל הקניות שלי

סגירה

מוצרים שאהבתי

Recently Viewed

Close

נהדר לראות אותך כאן!

סיסמה תישלח אל כתובת הדוא״ל שצירפת.

אנחנו נשתמש בפרטים האישיים כדי להציע לך תמיכה בתהליך באתר זה, לנהל את הגישה לחשבון וכדי לבצע פעולות נוספות כפי שמפורט במדיניות פרטיות.

כבר יש לך חשבון?

סגירה

קטגוריות

[]